SKREI Seizoen geopend !

Vanaf woensdag 18 Januari is de Skrei Kabeljauw weer verkrijgbaar.

In het hart van de winter houden de vissers van de Lofoten-eilanden de horizon aandachtig in het oog, wachtend op het jaarlijkse ‘wonder’: de aankomst van de Skrei.

De Skrei kenmerkt zichzelf door de topkwaliteit in versheid. De verfijndheid van zijn merkwaardig witte en verfijnde vlees maakt van de Skrei een uitzonderlijke vis die zich tot tal van culinaire bereidingen leent. Wij kunnen de Skrei voor u fileren, portioneren en op elk gewenst gewicht vacumeren.

105045-1_Kabeljauw heel 4-6 zonder kop SKREI

In de hele vis steekt een label, het zogenaamde Skrei-kenmerk. Deze vis is dan ook speciaal gecertificeerd om als Skrei verkocht te worden, het label toont aan dat het gaat om echte “Noorse Skrei” en is als garantie van alle kwaliteiten die van de skrei zo’n begeerde en gewaardeerde uitzonderlijke vis maken.

 

Menu