FishXL
Lees meer

Certificering

Goede vis op de kaart

fixh-xl-certifiering-goede-visHet programma ‘Goede vis op de kaart’ is een co-productie van de Good Fish Foundation (Viswijzer) en Let’s Co (innovatie- en programmamanagement). We helpen restaurants verantwoord gevangen of gekweekte vis (Goede VIS) te selecteren voor haar menukaart en zich hiermee te profileren. Zodat potentiële gasten hen vinden en erop kunnen vertrouwen dat er uitsluitend Goede VIS op de kaart staat!

Profileren met Goede VIS

Steeds meer consumenten hechten belang aan verantwoorde producten. Met Goede VIS op de kaart communiceren restaurants dat zij dit ook belangrijk vinden en dat gasten hierop kunnen vertrouwen. Deelnemers krijgen licentie voor gebruik van het Goede VIS op de kaart logo voor o.a. website, offertes en menukaart. En met de raamsticker weten (potentiële) gasten dat zij op het juiste adres zijn voor Goede VIS.

Goede VIS loont

Duurzaamheid en verantwoord eten wordt voor horecagasten steeds vaker een belangrijk zoekcriterium. Ook Nederlands grootste restaurantsite IENS speelt hier al jaren op in. Deelnemers van Goede VIS op de kaart verbeteren hun duurzaam profiel en zijn daarmee aantrekkelijker en beter vindbaar voor hun doelgroep. Tevens worden deelnemers gepresenteerd op een overzichtelijke kaart van de VISwijzer (goedevis.nl) en profiteert u mee van landelijke en lokale media-aandacht. Zodat potentiele gasten Goede VIS kunnen vinden en kiezen. Eet smakelijk!.

Menu