Iedere dag verse vis
van topkwaliteit
schubben van de vis:
de dakpannetjes van de vis
het zilte goud van de zoutmoerassen verse oesters
een geschenk van de natuur
kreeft een pure
en eerlijke delicatesse
garnalen uit de Noordzee
zijn onovertroffen lekker
rog is een platte vis
maar geen platvis
vers
een favoriete
lekkernij
smaakvol, vetarm
en onweerstaanbaar
schelpdier op zijn mooist Fish XL: een gepassioneerd team
Lees meer

Certificering

Goede vis op de kaart

fixh-xl-certifiering-goede-visHet programma ‘Goede vis op de kaart’ is een co-productie van de Good Fish Foundation (Viswijzer) en Let’s Co (innovatie- en programmamanagement). We helpen restaurants verantwoord gevangen of gekweekte vis (Goede VIS) te selecteren voor haar menukaart en zich hiermee te profileren. Zodat potentiële gasten hen vinden en erop kunnen vertrouwen dat er uitsluitend Goede VIS op de kaart staat!

Profileren met Goede VIS

Steeds meer consumenten hechten belang aan verantwoorde producten. Met Goede VIS op de kaart communiceren restaurants dat zij dit ook belangrijk vinden en dat gasten hierop kunnen vertrouwen. Deelnemers krijgen licentie voor gebruik van het Goede VIS op de kaart logo (inclusief MSC en ASC) voor o.a. website, offertes en menukaart. En met de raamsticker weten (potentiële) gasten dat zij op het juiste adres zijn voor Goede VIS.

Goede VIS loont

Duurzaamheid en verantwoord eten wordt voor horecagasten steeds vaker een belangrijk zoekcriterium. Ook Nederlands grootste restaurantsite IENS speelt hier al jaren op in. Deelnemers van Goede VIS op de kaart verbeteren hun duurzaam profiel en zijn daarmee aantrekkelijker en beter vindbaar voor hun doelgroep. Tevens worden deelnemers gepresenteerd op een overzichtelijke kaart van de VISwijzer (goedevis.nl) en profiteert u mee van landelijke en lokale media-aandacht. Zodat potentiele gasten Goede VIS kunnen vinden en kiezen. Eet smakelijk!.

“Fish XL is nog een leverancier die met de chef meedenkt”
Otto Nijenhuis, Château St. Gerlach, Buitenplaats van Maastricht

Vers en betrouwbaar met een goede dosis Zeeuwse nuchterheid !
Edwin Soumang – Chef-kok/eigenaar Restaurant One, Roermond

Voor verse vis, schaal en schelpdieren vertrouwen wij op Fish XL. Dagelijks de mooiste producten vers aan huis geleverd!
Carlo van Erve – Chef-kok van Kasteeltje Hattem in Roermond

Top kwaliteit, oplossingsgericht, meedenkend, goede prijs kwaliteits verhouding en niet geheel onbelangrijk altijd gezellig!
Ralph Hermans – Chef-kok / eigenaar van restaurant Rantrée in Maastricht

Vers, verser, verst uit het mooie Zeeland!

Jeroen Raes – Chef en eigenaar van Restaurant Rozemarijn te Maastricht

Menu