FishXL
Lees meer

Werkwijze

Ons doel is u de allerverste vis te leveren. Daarom willen wij dat onze vis u zo snel mogelijk bereikt van de boot naar de keuken. Onze vis komt dan ook ‘s ochtends vroeg van de veiling om aan de bestellingen te voldoen. Zo kunt u gerust zijn dat de vis vers gevangen is en de verse smaak en textuur verzekert zijn. Bovendien hebben wij na jarenlange ervaring een goed oog voor niet alleen prijs, maar ook voor kwaliteit. Zo bent u verzekerd van het beste, het verste, en het lekkerste.

Import

We importeren ook vis, zoals kabeljauw, skrei en zalm rechtstreeks van speciaal geselecteerde visserijbedrijven uit Ijsland, Noorwegen en Denemarken. We gebruiken enkel leveranciers met strikte standaarden en normen zodat we kunnen verzekeren
dat al onze vis bootvers is.

Fileerservice

FishXL heeft zijn eigen fileerdepartement. Op deze manier kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Onze experts zijn erg bekwaam en ervaren en maken eveneens gebruik van de laatste technologie. Op deze manier kunnen we prachtig gefileerde vis leveren. En natuurlijk gebeurt dit alles in overeenstemming met de HACCP veiligheidsnormen!

Transport

Vervolgens worden deze kwaliteitsproducten door onze eigen transportservice direct aan u geleverd!

Menu