De maand van het vergeten visje

Dit wordt het jaar waar we meer aandacht gaan geven aan het vergeten visje uit de Noordzee, door de vergeten vis actie. En u kan ons helpen!

Hoewel onze eigen Noordzee een tal van vissoorten rijk is, zijn er veel vissen die door maar weinig mensen worden gegeten. Zonde, want veel van deze visjes zijn echte smaakmakers! Daarom willen wij dit jaar meer aandacht gaan geven aan de minder bekende visjes uit de Noordzee. Vis die qua smaak niet onderdoet, maar door veel mensen wordt vergeten. Oftewel: het vergeten visje!

 

Deel uw favoriete gerecht!
Elke maand kiezen we een andere “vergeten vis”, waarvan we het lekkerste recept in onze nieuwsbrief delen. En u kan ons helpen!

Deze maand zetten we de rode poon in de spotlight.

Weet u nog een lekker gerecht met rode poon? Stuur hem dan naar ons op! Wie weet vermelden we u en uw gerecht dan wel in de volgende nieuwsbrief. U kunt het gerecht tot zaterdag 17 februari insturen.

Waarom deelnemen aan deze actie?
Onder alle mensen die een gerecht insturen, verloten we aan het einde van de maand een GRATIS kist met rode poon en uw bedrijf wordt vermeld in onze nieuwsbrief.
Daarnaast dragen we met deze actie samen bij aan het behoud van een volle Noordzee, ook voor de volgende generatie!

Menu