Winnaar Mosselrun 2015

‘ELKE DAG VERS UIT YERSEKE’

Jaarlijks word er door Fish Xl de Mosselrun georganiseerd in Limburg. Dit jaar gaf het vinden van een gouden mossel recht op een gratis mosselmaaltijd maar dat was niet alles, onder alle gouden mosselvinders (maar liefst 170 kanshebbers) werd er ook nog een overnachting in mosseldorp Yerseke verloot.

De restauranthouders dingen tijdens de tiendaagse mosselrun mee naar een prachtige bokaal, mits deze de meeste mosselen verkoopt. In het December nummer van het Gastvrij Magazine is de winnaar van de Fish Xl Mosselrun 2015 bekend gemaakt. Samen met culinair journalist Bert Salden werd deze Mosseltroffee aan het winnende restaurant overhandigd.

gastvrij aontbat winnaar

De winnaar over het succes van de mosselen in zijn zaak in het Gastvrij Magazine:
‘Dat is op de eerste plaats Fish Xl, die brengt de mosselen dagelijks vers uit Yerseke. Ik geeft mijn bestelling ’s avonds door en de mosselen worden ’s morgens vroeg uit het water gehaald en linea recta naar Limburg gebracht. Wij bereiden de mosselen op vier verschillende wijzen: naturel, met witte wijn, met knoflook en room & hot en spicy. We hebben hier veel Belgische gasten die speciaal voor onze mosselen komen. Uitsluitend bestel ik alleen Jumbo mosselen, dit vind ik de beste kwaliteit’. ’

Fish Xl kijkt ook dit jaar weer terug op een geslaagde mosselrun en hoopt dat dit ook voor u geldt. Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor de deelname aan de Mosselrun!

 

 

 

 

Menu