Ambachtelijke Vissalades

Werkt u nog niet met onze ambachtelijke vissalades?

De lekkerste gegarneerde vissalades besteld u natuurlijk gewoon bij Fish Xl.

Vanaf heden is het rijke assortiment van pure salades van JEBO bij ons te bestellen. JEBO is een Belgische producent van ambachtelijke bereidingen, de kwaliteit van de JEBO producten behoren tot het hogere kwaliteit segment en zijn dan ook niet in de retail/supermarkt te verkrijgen.

Grijze garnalensalade special Kingkrab salade

De salades zijn ambachtelijk en hebben de typische rijke Belgische smaak. Versheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel, mede dankzij de allerfijnste ingrediënten van trouwe leveranciers. Door dagelijkse aanvoer van de beste vis en garnalen uit de eigen vissershaven garanderen ze een constante kwaliteit en pure vissmaak. Bij de productie van de vissalades wordt de vis zelf gekookt waardoor een authentieke smaak bekomen wordt.

Noordzeesaalde met garnalen Tonijn cocktail

Naast het vaste assortiment is er ook wisselend aanbod themasalades waarmee we op een verassende manier inspelen op de actualiteit, uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Wij zijn ervan overtuigd, de lunch die net even iets meer mag zijn vergroot u aanzienlijk met deze pure rijk gegarneerde kwaliteitssalades van JEBO. De salade die smaakbepalend is voor u als professional !

Menu