Fish XL
Lees meer

Werkwijze

Ons doel is u de allerverste vis te leveren. Daarom willen wij dat onze vis u zo snel mogelijk bereikt van de boot naar de keuken. Onze vis komt dan ook ‘s ochtends vroeg van de veiling om aan de bestellingen te voldoen. Zo kunt u gerust zijn dat de vis vers gevangen is en de verse smaak en textuur verzekert zijn. Bovendien hebben wij na jarenlange ervaring een goed oog voor niet alleen prijs, maar ook voor kwaliteit. Zo bent u verzekerd van het beste, het verste, en het lekkerste.

Import

We importeren ook vis, zoals kabeljauw, skrei en zalm rechtstreeks van speciaal geselecteerde visserijbedrijven uit Ijsland, Noorwegen en Denemarken. We gebruiken enkel leveranciers met strikte standaarden en normen zodat we kunnen verzekeren
dat al onze vis bootvers is.

Fileerservice

Fish XL heeft zijn eigen fileerdepartement. Op deze manier kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Onze experts zijn erg bekwaam en ervaren en maken eveneens gebruik van de laatste technologie. Op deze manier kunnen we prachtig gefileerde vis leveren. En natuurlijk gebeurt dit alles in overeenstemming met de HACCP veiligheidsnormen!

Transport

Vervolgens worden deze kwaliteitsproducten door onze eigen transportservice direct aan u geleverd!

“Fish XL is nog een leverancier die met de chef meedenkt”
Otto Nijenhuis, Château St. Gerlach, Buitenplaats van Maastricht

Vers en betrouwbaar met een goede dosis Zeeuwse nuchterheid !
Edwin Soumang – Chef-kok/eigenaar Restaurant One, Roermond

Voor verse vis, schaal en schelpdieren vertrouwen wij op Fish XL. Dagelijks de mooiste producten vers aan huis geleverd!
Carlo van Erve – Chef-kok van Kasteeltje Hattem in Roermond

Top kwaliteit, oplossingsgericht, meedenkend, goede prijs kwaliteits verhouding en niet geheel onbelangrijk altijd gezellig!
Ralph Hermans – Chef-kok / eigenaar van restaurant Rantrée in Maastricht

Vers, verser, verst uit het mooie Zeeland!

Jeroen Raes – Chef en eigenaar van Restaurant Rozemarijn te Maastricht

Menu